Mi az, hogy ESG?
A világ és Magyarország így válaszol

Mehlhoffer Tamás

Az évtized legátfogóbb globális kutatását tette közzé az Ipsos arról, mi a fenntarthatóság és ESG jelentése. 34 országban több mint 8 ezer embert kérdeztek meg a környezetvédelemről, a társadalmi hatásról és ezzel kapcsolatos prioritásaikról.
Ezt a cikkünket csak előfizetőink olvashatják. Tekintsd meg csomag ajánlatainkat az Előfizetés oldalon!

Olvasd el ezeket is!

 • Nem kell védeni a természetet, csak hagyjuk békén!

  Az ember vége – a természet esélye: ez a nem túl biztató címe Jordán Ferenc hálózatkutató biológus új könyvének, amely a Margó Könyvfesztiválra időzítve jelent meg. A könyv sok témáról szól, de izgalmas tételmondata viszonylag szimpla: ne akarjuk megmenteni a természetet, egyszerűen csak hagyjuk békén.

 • Az Ön közel-keleti partnerei is ESG lázban égnek!

  A PwC Middle East pénzügyi-gazdasági tanácsadócég legújabb jelentésében azt állítja, hogy egyre több vállalat helyezi előtérbe az ESG-célokat, és az átlátható, őszinte cselekvésre összpontosít.

  • Korlátozott tartalom.

   Teszteredmények értékelése: mennyire épült be a fenntarthatóság a szervezeti kultúrába?

   Az évtized legátfogóbb globális kutatását tette közzé az Ipsos arról, mi a fenntarthatóság és ESG jelentése. 34 országban több mint 8 ezer embert kérdeztek meg a környezetvédelemről, a társadalmi hatásról és ezzel kapcsolatos prioritásaikról. Ezt a cikkünket csak előfizetőink olvashatják. Tekintsd meg csomag ajánlatainkat az Előfizetés oldalon!

  Üzleti fenntarthatósági portálunk "Hipergyors info" rovatának friss hírei továbbra is ingyenesek és azok is maradnak. A magyarul egyedülálló, hasznosítható tartalmak, útmutatók, tanácsok azonban csak előfizetőink számára elérhetők.