Az egyesület elnökségi tagjai

Inspiráció egyesület fenntarthatósági szakértőkkel

Hiperzöld

Pár év közösségi formában történő együttműködést követően a napokban megalakult a Mind Mate Inspiráció Egyesület (MMI). A civil szervezetet 11 sikeres üzleti, fenntarthatósági, szervezetfejlesztési és digitális szakember alapította. Céljuk, hogy az emberek és szervezetek egyéni, szakmai és üzleti fejlődését segítse.

A civil szervezetet 2023 nyarán hivatalosan 11 üzleti szakember alapította, de több mentort foglal magába a csapat. Mint az a szervezet honlapján olvasható, az elmúlt időszakban az MMI több innovációs és inspirációs témát indított már el: az MMI témafelelősei, mentorai előadásokat tartottak egyetemen, hallgatói önkormányzati vezetőknek, doktoranduszoknak, fiatalokat mentoráltak, Fenntartható Percek címmel állandó magazinműsort és videósorozatot indítottak.

Napjaink társadalmi igényeként, az átfogó és szinte mindent átható változásokat követve indítottuk el inspirációs közösségünket, hogy mentorálással egybekötött nyitott tudásplatformként szolgáljuk a felmerülő kérdések megválaszolását, evangelizáljuk a megnyíló új lehetőségeket és fogalmi rendszereket, annak érdekében, hogy mindenki részese lehessen egy pozitív, most épülő jövőnek

– mondta Pintér Gábor, az egyesület elnöke, majd hozzátette:

a folyamatos építkezésünk eredményeként a csapatunk témafelelőseivel azt a sokrétű küldetést tűztük ki magunk számára, hogy elsősorban a Digitális Transzformáció, a Mesterséges Intelligencia, a Fenntarthatóság, az Innováció Menedzsment, Versenyképesség és a Startup/KKV fejlesztések terén segítjük jobbá tenni a világot.

2022-ben meghirdették a S.E.J.T. – Sokrétű Együttműködés a Jövőtudatos Társadalomért együttműködést is, amelyhez támogatókat, kapcsolódó társszervezeteket és csatlakozó partnereket, további MMI tagokat szívesen fogadnak. Célzott együttműködéseket építenek mentorokkal, egyetemekkel, más fejlesztő szervezetekkel, technológiai és innovációs vállalkozásokkal, annak érdekében, hogy jövőtudatos, versenyképes és sikeres legyen Magyarország.

A civil szervezet szerint a tudást megszerezni, bővíteni és átadni személyes és szakmai feladat. Az igazi kihívás és küldetés a szerteágazó ismeretek befogadható összegzése és támogató közegben újabb eredmények közösségi szinten történő létrehozása, gondozása.


Olvasd el ezeket is!

Üzleti fenntarthatósági portálunk "Hipergyors info" rovatának friss hírei továbbra is ingyenesek és azok is maradnak. A magyarul egyedülálló, hasznosítható tartalmak, útmutatók, tanácsok azonban csak előfizetőink számára elérhetők.