Fotó: Európai Unió, 2023

ESG: mit gondolnak róla a pénzügyi vezetők?

Mehlhoffer Hanna

Az Ernst & Young tanácsadó cég kutatása szerint az ESG-ügyek prioritást élveznek a pénzügyi igazgatók körében. Ugyanakkor költségcsökkentés első áldozatai közé is tartozik.
Ezt a cikkünket csak előfizetőink olvashatják. Tekintsd meg csomag ajánlatainkat az Előfizetés oldalon!

Olvasd el ezeket is!

 • Mi az, hogy ESG?
  A világ és Magyarország így válaszol

  Az évtized legátfogóbb globális kutatását tette közzé az Ipsos arról, mi a fenntarthatóság és ESG jelentése. 34 országban több mint 8 ezer embert kérdeztek meg a környezetvédelemről, a társadalmi hatásról és ezzel kapcsolatos prioritásaikról.

 • Fenntartható-e a vállalati faültetés?

  Novemberben elkezdődött a faültetési szezon. Ezért is találkozhattunk a héten több ilyen kezdeményezéssel is, a nagyvállalatok-szervezetek éves stratégiájában elvállalt fenntarthatósági programok teljesítése céljából. Vajon mennyire hatékony bolygónk védelmének ilyen módja? Érdemes követni ezt a példát?

 • Reklámajándék, amelynek látjuk a környezeti lábnyomát

  A nyomda és a reklámajándék-gyártás olyan terület, ahol sokat lehet tenni a fenntarthatóságért, miközben maga az iparág is felvet dilemmákat.

Üzleti fenntarthatósági portálunk "Hipergyors info" rovatának friss hírei továbbra is ingyenesek és azok is maradnak. A magyarul egyedülálló, hasznosítható tartalmak, útmutatók, tanácsok azonban csak előfizetőink számára elérhetők.