„A zöld fesztivál azért nagy mondás”

A Sziget-fesztivál fenntarthatóságáról, társadalmi szócső szerepről, adatalapú körforgásról Dominus Ákos fenntarthatósági menedzserrel

Mehlhoffer Tamás

Hamarosan itt a 2023-as Sziget fesztivál, amely az ország legnagyobb nemzetközi fesztiváljaként mindig is elöl járt társadalmi ügyek képviseletében. Mi a helyzet a környezeti fenntarthatósággal egy ilyen hatalmas logisztikájú rendezvény esetében? Dominus Ákos, a Sziget fenntarthatósági menedzsere mutatja be nekünk, mit jelent a fenntarthatóság a fesztiválon.
Ezt a cikkünket csak előfizetőink olvashatják. Tekintsd meg csomag ajánlatainkat az Előfizetés oldalon!

Olvasd el ezeket is!

  • Inspiráció egyesület fenntarthatósági szakértőkkel

    Pár év közösségi formában történő együttműködést követően a napokban megalakult a Mind Mate Inspiráció Egyesület (MMI). A civil szervezetet 11 sikeres üzleti, fenntarthatósági, szervezetfejlesztési és digitális szakember alapította. Céljuk, hogy az emberek és szervezetek egyéni, szakmai és üzleti fejlődését segítse.

  • Zöld hitel: az energiatakarékos otthonoké a jövő

    Rengeteget tud spórolni a rezsiköltségeken, aki energiatakarékos ingatlant vásárol, vagy korszerűbbé teszi meglévő otthonát. Pontosan az utóbbit, vagyis az ingatlan korszerűsítését, energetikájának javítását támogatja és célozza az a szabálymódosítás is, amely november 1-től lépett életbe.

  • Svájc jóváhagyta a nettó nulla klímatörvényt

    A svájci szavazók a vasárnapi népszavazáson jóváhagyták az ország azon kötelezettségvállalását, hogy 2050-re elérjék a nulla üvegházhatásúgáz-kibocsátást.

Üzleti fenntarthatósági portálunk "Hipergyors info" rovatának friss hírei továbbra is ingyenesek és azok is maradnak. A magyarul egyedülálló, hasznosítható tartalmak, útmutatók, tanácsok azonban csak előfizetőink számára elérhetők.