Hiperzöld infografika

A kibocsátás csökkentésének három bugyra

Csulák Dóra

A fenntartható vállalati csökkenti kibocsátását – ez egyszerűen hangzik, ám az már kevésbé egyszerű, hogyan fogjon neki, és legfőképpen miképp mérje meg kibocsátását.
Ezt a cikkünket csak előfizetőink olvashatják. Tekintsd meg csomag ajánlatainkat az Előfizetés oldalon!

Olvasd el ezeket is!

 • GWI: a magyar fogyasztók nyitottak a fenntarthatóságra

  A magyar fogyasztók fontosnak tartják a fenntarthatóságot, a technológiai újdonságok iránt pedig akár nyitottabbak is, mint más európai országok lakói.

 • Május 30-ra esik a magyar túlfogyasztás napja

  Mint minden évben, idén január elsején is közzétették azt a dátumot, amellyel felhívják a figyelmünket arra, hogy a Föld lakossága túllépi a természeti erőforrások kapacitásait, így bolygónkon visszafordíthatatlan folyamatokat indítunk el. 

 • Társadalmi vita
  a magyar ESG- törvénytervezetről

  A fenntartható finanszírozás és az egységes vállalati felelősségvállalás ösztönzését is szolgáló, a környezettudatos, társadalmi és szociális szempontokat is figyelembe vevő, vállalati társadalmi felelősségvállalás szabályairól szóló javaslat célja a magyar vállalkozások versenyképességének növelése.

Üzleti fenntarthatósági portálunk "Hipergyors info" rovatának friss hírei továbbra is ingyenesek és azok is maradnak. A magyarul egyedülálló, hasznosítható tartalmak, útmutatók, tanácsok azonban csak előfizetőink számára elérhetők.