Fotó: Pexels

Greenwashing áll az ESG kockázatok 25%-a mögött

Hiperzöld

Éppen a saját fenntarthatósági törekvéseiket ássák alá a greenwashinghoz forduló cégek, mivel a túlzott zöld állítások aránya egyre nagyobb az ESG kockázatok között a szakértők szerint.
Ezt a cikkünket csak előfizetőink olvashatják. Tekintsd meg csomag ajánlatainkat az Előfizetés oldalon!

Olvasd el ezeket is!

  • 5 módszer, hogy egy filmforgatás fenntarthatóbb legyen

    Senki sem gondolja, hogy a hollywoodi szintű filmgyártás jelenleg környezeti értelemben fenntartható lenne. De mint minden iparágban, itt is bőven van lehetőség a zöldítésre – erről szól ágazati sorozatunk első része.

  • WHO-konferencia Budapesten: hármas környezeti kihívás előtt állunk

    Hármas kihívás előtt áll az emberiség, egyszerre kell harcolnia a klímaváltozás, a növekvő környezetszennyezés és a biodiverzitás visszaszorulása ellen - jelentette ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai regionális igazgatója Budapesten.

  • Hogyan alkalmazkodjon a város a klímaváltozáshoz – konkrét lépésekkel

    A városok, települések a fenntarthatósági átállás kulcsszereplői, ez a kiindulópontja annak a javaslatcsomagnak, amelyet a Fenntartható Városok kezdeményezés szakértői állítottak össze. Egyik legfontosabb pontja ennek a városi klímaadaptáció. A témát partnerünk, a radiocafé 98.0 A holnap tegnapja című műsora dolgozta fel: Nyul Zsuzsa műsorvezető vendége Bartuszek Lilla, a Fenntartható Városok alapítója volt.

Üzleti fenntarthatósági portálunk "Hipergyors info" rovatának friss hírei továbbra is ingyenesek és azok is maradnak. A magyarul egyedülálló, hasznosítható tartalmak, útmutatók, tanácsok azonban csak előfizetőink számára elérhetők.