Hipergyors híreink
a Holnap tegnapja rádióműsorban

Hiperzöld

Elindult a Radiocafé 98.0 A holnap tegnapja című fenntarthatósági rádióműsorban a Hiperzöld saját rovata, amely ezentúl havonta jelentkezik.

Augusztusban beszámoltunk róla, hogy együttműködés született a zöld és fenntarthatósági témákat szívén viselő médium, a Hiperzöld üzleti portál és a Radiocafé 98.0 műsora, A holnap tegnapja között. A közös munka lényege, hogy lapunk havonta egy-egy alkalommal elviszi az elmúlt időszak legfontosabb híreit a rádióhallgatóknak és műsort podcast formájában követőknek, mi pedig a hónap legfontosabb vagy legizgalmasabb interjúját tesszük közzé írásos formában.

Legutóbb a múlt héten járt a Radiocafé stúdiójában Mehlhoffer Tamás, a Hiperzöld főszerkesztője, hogy Nyul Zsuzsival, A holnap tegnapja alapítójával, műsorvezetőjével csevegjen a portál indulásáról, céljairól és a legizgalmasabb nemzetközi híreket is bemutassa a hallgatóknak.

It érhető el az adás Forrong a fenntarthatóság világa címmel.

Hiperzöld jegyzet

A holnap tegnapja rádióműsor egyébként csütörtökönként 14 órakor hallható a Radiocafé 98.0-ás frekvenciáján vagy később meghallgatható a Spotify és az Apple Podcasts felületén.


Olvasd el ezeket is!

Üzleti fenntarthatósági portálunk "Hipergyors info" rovatának friss hírei továbbra is ingyenesek és azok is maradnak. A magyarul egyedülálló, hasznosítható tartalmak, útmutatók, tanácsok azonban csak előfizetőink számára elérhetők.